ELS NOSTRES SERVEIS

Formacions

A Andorsoft, S.A., entenem la importància de la formació continuada en el món empresarial, especialment en l’àmbit tecnològic, on les innovacions i els canvis es produeixen a gran velocitat. Per això, ens dediquem a proporcionar formacions adaptades a les necessitats específiques de cada client, en col·laboració amb diverses empreses especialitzades en serveis de formació i e-learning.

  • Formació a mida
  • Últimes tendències
  • E-learning
  • Formació de qualitat
Formació a mida

La nostra metodologia exclusiva, basada en un enfocament empàtic i professional, consisteix en l'elaboració de plans de formació a mida, dissenyats per abordar les àrees de coneixement i habilitats que més interessen a la vostra empresa. Aquesta personalització ens permet garantir que els continguts i les metodologies de formació siguin rellevants, eficients i útils per a la vostra organització.

Últimes tendències

Les formacions que oferim, en col·laboració amb els nostres socis, abasten una àmplia gamma de temes, des de l'ús de programari específic i el desenvolupament de competències digitals, fins a la gestió de projectes i les millors pràctiques en seguretat de la informació. A més, estem compromesos a utilitzar les últimes tendències en pedagogia i tecnologia per proporcionar una experiència d'aprenentatge efectiva i atractiva.

E-learning

El nostre enfocament en l'e-learning ens permet oferir formacions flexibles i accessibles, adaptades als horaris i necessitats de cada participant. Així, els empleats poden aprendre al seu propi ritme i des de qualsevol lloc, facilitant la incorporació dels coneixements i les habilitats adquirides en el seu treball diari.

Formació de qualitat

A Andorsoft, S.A., ens preocupa el vostre èxit i creiem fermament que una formació de qualitat és clau per al desenvolupament del talent i la competitivitat de la vostra empresa. Amb la nostra metodologia exclusiva i el nostre compromís amb l'excel·lència, us oferim les eines i recursos necessaris per afrontar els reptes del món empresarial actual i assolir els vostres objectius.

En resum...

Les formacions d'Andorsoft, S.A. estan dissenyades per proporcionar una experiència d'aprenentatge empàtica, professional i personalitzada, que us permeti desenvolupar les habilitats i coneixements necessaris per impulsar el vostre negoci cap a l'èxit. Amb el nostre suport i col·laboració, podeu comptar amb un equip dedicat i compromès amb el vostre creixement i desenvolupament continu.

Our Trusted Clients

Vols treballar amb nosaltres?

Candidatura Espontània

Tindrem en compte el teu currículum per a futures vacants a la nostra empresa.