Coneixes ACN - Andorsoft Cloud Nòmina?

Desenvolupat a Andorsoft
Minimalista

La solució de gestió de nòmines desenvolupada específicament per a Andorra i les seves necessitats úniques. Amb la nostra aplicació, les empreses andorranes poden gaudir d'una plataforma de gestió de nòmines eficient, innovadora i fàcil d'utilitzar, dissenyada per adaptar-se a les lleis i regulacions locals.

ACN - Andorsoft Cloud Nòmina

Principals característiques

Captura de ecrã 2023-03-13, às 13.34.50

Dashboard amb una interfície minimalista i user friendly

La nostra aplicació ofereix un panell de control intuïtiu i agradable a la vista, que facilita la navegació i l'accés ràpid a totes les funcions importants.

Captura de ecrã 2023-03-13, às 13.35.41

Conceptes de nòmina configurables

Personalitzeu els conceptes de nòmina segons les vostres necessitats empresarials, adaptant-los als diferents tipus de contractes i situacions laborals dels vostres empleats.

Captura de ecrã 2023-03-13, às 13.35.15

Aplicació web Multiempresa

Gestioneu diverses empreses i filials dins de la mateixa plataforma, optimitzant així el temps i els recursos destinats a la gestió de nòmines.

Captura de ecrã 2023-03-13, às 13.35.30

Adequada a la llei vigent andorrana

ACN - Andorsoft Cloud Nòmina està dissenyada per complir amb les lleis i regulacions andorranes, garantint així la conformitat legal en tot moment.

Captura de ecrã 2023-03-13, às 13.43.00

Repositori dels documents de l'empleat

Emmagatzemeu i gestioneu de forma segura tots els documents dels empleats, com ara el CV, contractes de treball i altres documents relacionats.

Captura de ecrã 2023-03-13, às 13.43.24

Alertes de venciments dels documents oficials

Rebeu notificacions automàtiques per als venciments de documents oficials, assegurant-vos que els vostres empleats compleixen amb els requisits legals vigents.

Captura de ecrã 2023-03-13, às 13.36.09

Generació de fitxers per CASS i Bancs (SEPA)

Exporteu fàcilment les dades de nòmina als formats requerits per la CASS i els bancs (SEPA), simplificant el procés de pagament i contribucions socials.

Captura de ecrã 2023-03-13, às 13.36.23

Emmagatzematge dels butlletins de salari a la caixa forta digital

Mantingueu els butlletins de salari dels empleats emmagatzemats de forma segura i accessible en la nostra caixa forta digital, facilitant l'accés i la consulta en qualsevol moment.

ACN – Andorsoft Cloud Nòmina és la solució perfecta per a empreses andorranes que busquen una manera eficaç i fiable de gestionar les seves nòmines. Amb la nostra aplicació, podreu centrar-vos en el creixement i l’èxit del vostre negoci mentre us assegureu de complir amb les lleis i regulacions locals. No espereu més, contacteu-nos avui mateix per descobrir com ACN – Andorsoft Cloud Nòmina pot revolucionar la gestió de nòmines a la vostra empresa!

Visit my portfolio and keep your feedback

My Portfolio

Andorsoft, S.A.

Horari:

Dilluns a Dijous 8:30 a 13:30 - 15:00 a 18:00 | Divendres de 8:00 a 15:00

Telèfon: +376 800 750 Email: comercial@andorsoft.ad
Tens una pregunta o consulta?

Contacta amb nosaltres

Utilitzem aquestes dades exclusivament per atendre la teva petició de contacte. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Enviar" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.

Vols treballar amb nosaltres?

Candidatura Espontània

Tindrem en compte el teu currículum per a futures vacants a la nostra empresa.