Els Nostres Serveis

Negoci IT

A Andorsoft, S.A., som conscients de la importància dels serveis de Tecnologia de la Informació (TI) en el desenvolupament i èxit d’una empresa en el món empresarial actual. Entenem que cada negoci té les seves necessitats específiques i, per això, la nostra missió és proporcionar solucions IT a mida, eficients i sostenibles.

  • Expertise
  • Compromís
  • Visió
Negoci IT

Partners

El seu Soci Tecnològic

Andorsoft, S.A.
Partner oficial d'Odoo

A Andorsoft estem preparats per desenvolupar-nos en diferents línies del sector informàtic. Per això hem tancat aliances amb els millors partners estratègics d'Europa.

Expertise

Graçies a la nostra àmplia expertesa en diferents sectors, juntament amb la disponibilitat de recursos altament qualificats i amb una sòlida experiència, estem en una posició única per oferir a la nostra clientela solucions IT personalitzades i adaptades a les seves necessitats. Aquesta capacitat ens permet superar amb èxit els reptes que es presenten en un entorn empresarial cada vegada més competitiu i en constant evolució.

Compromís

Entenem que les relacions amb els nostres clients van més enllà de la simple provisió de serveis IT. A Andorsoft, S.A., ens comprometem a establir una relació de confiança i col·laboració amb els nostres clients, oferint-los suport en tot moment, acompanyant-los en el seu creixement i, sobretot, ajudant-los a assolir els seus objectius empresarials.

Visió

La nostra visió és convertir-nos en el vostre soci estratègic en l'àrea de la tecnologia de la informació, proporcionant solucions innovadores i efectives que impulsen el vostre negoci cap a noves fites. Per això, treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per comprendre les seves necessitats i desenvolupar estratègies IT adaptades a les seves particularitats.

En resum...

A Andorsoft, S.A., oferim solucions IT personalitzades, amb un enfocament empàtic i professional, que garanteixen el creixement i l'èxit dels nostres clients. Amb el nostre suport, podeu estar segurs de comptar amb un equip de professionals compromesos i disposats a ajudar-vos a assolir les vostres metes en el món dels negocis IT.

Our Trusted Clients

Vols treballar amb nosaltres?

Candidatura Espontània

Tindrem en compte el teu currículum per a futures vacants a la nostra empresa.