ELS NOSTRES SERVEIS

Gestió

A Andorsoft, S.A., entenem la importància d’un suport IT eficient i eficaç en el món empresarial actual. El nostre compromís és garantir la disponibilitat i el correcte funcionament dels sistemes Client/Servidor, les xarxes de comunicacions, servidors, ordinadors, impressores, perifèrics i retail multimarca, proporcionant un servei professional i empàtic que s’ajusti a les necessitats específiques de cada client.

  • Suport IT de qualitat
  • Relacions de confiança
  • Monitorització constant
El vostre soci de confiança per a solucions de programari a mida

Desenvolupament

A Andorsoft som especialistes en desenvolupament de programari a mida. Amb una àmplia experiència en una varietat d’indústries, estem preparats per comprendre les vostres necessitats específiques i proporcionar-vos solucions de programari que impulsen el vostre negoci cap a l’èxit.

El nostre equip és un grup divers i talentós de professionals dedicats, cadascun amb competències úniques que aporten al projecte. Els nostres desenvolupadors, dissenyadors, gestors de projectes i analistes de sistemes treballen junts per entregar productes de programari de alta qualitat. Tot això es combina per crear solucions de programari que no només resolen els reptes del vostre negoci, sinó que també són fiables, segures i escalables.

A Andorsoft, sabem que cada negoci és únic. Per això, treballem de la mà amb els nostres clients per entendre profundament els seus processos de negoci, desafiaments i objectius. Aquest enfocament centrado en el client ens permet desenvolupar solucions de programari personalitzades que s’adapten perfectament a les vostres necessitats.

Però el nostre compromís no acaba en l’entrega del producte. Ofereixem suport post-desenvolupament per assegurar-nos que el vostre programari segueixi funcionant perfectament. També proporcionem formació per assegurar-nos que el vostre equip pot aprofitar al màxim el programari que hem desenvolupat.

Amb Andorsoft, obteniu no només un proveïdor de programari, sinó un veritable soci tecnològic. Estem compromesos a proporcionar les millors solucions possibles per ajudar-vos a aconseguir el vostre èxit.

ACN
Andorsoft Cloud Nòmina

La solució de gestió de nòmines desenvolupada específicament per a Andorra i les seves necessitats úniques. Amb la nostra aplicació, les empreses andorranes poden gaudir d’una plataforma de gestió de nòmines eficient, innovadora i fàcil d’utilitzar, dissenyada per adaptar-se a les lleis i regulacions locals.

Garantia

Cobertura de garantia dels principals fabricants: IBM/Lenovo, EPSON, KYOCERA, XEROX, DELL, SCANCOIN

Contractes

Oferim contractes de manteniment preventiu, revisions programades.

Formacions

En col·laboració amb diverses empreses especialitzades en serveis de formació i e-learning, oferim una metodologia exclusiva basada en l’elaboració de plans de formació a mida.

Certificacions

Andorsoft S.A promociona als seus tècnics participant en formacions i certificacions de les marques representades.

El seu Soci Tecnològic

Andorsoft, S.A.
Partner oficial d'Odoo

A Andorsoft estem preparats per desenvolupar-nos en diferents línies del sector informàtic. Per això hem tancat aliances amb els millors partners estratègics d'Europa.

WordPress › Error

S'ha produït un error crític al lloc web.

Aprèn més quant a la solució de problemes del WordPress.