ELS NOSTRES SERVEIS

Contractes

A Andorsoft, S.A., comprenem que el manteniment preventiu i les revisions programades són essencials per garantir el correcte funcionament i la longevitat dels equips i dispositius tecnològics de la vostra empresa. Per això, oferim contractes de manteniment personalitzats, dissenyats amb un enfocament empàtic i professional per satisfer les necessitats específiques de cada client.

  • Revisions programades
  • Solucions eficaces
  • Implementació de mesures
  • Servei personalitzat
Revisions programades

Els nostres contractes de manteniment preventiu inclouen revisions programades, que permeten detectar i resoldre qualsevol problema abans que esdevinguin incidències crítiques. D'aquesta manera, ajudem a assegurar la continuitat dels vostres processos empresarials i a evitar pèrdues de temps i recursos.

Solucions eficaces

A Andorsoft, S.A., estem compromesos a proporcionar un servei de qualitat, i per això, el nostre equip d'experts està format per professionals altament qualificats amb experiència en diferents sectors tecnològics. Aquesta expertesa ens permet adaptar els nostres contractes de manteniment a les especificitats de cada empresa, oferint solucions eficaces i personalitzades.

Implementació de mesures

Els contractes de manteniment preventiu que oferim inclouen una àmplia gamma de serveis, com l'inspecció i neteja dels equips, l'actualització del programari i dels controladors, l'avaluació de la seguretat i la implementació de mesures per protegir els vostres sistemes i dades.

Servei personalitzat

A més, el nostre enfocament ens permet establir relacions de confiança amb els nostres clients, basades en la comprensió de les seves necessitats i en el compromís de proporcionar un servei personalitzat i de qualitat. A Andorsoft, S.A., ens esforcem per ser el vostre soci de confiança en el manteniment dels vostres equips i dispositius tecnològics.

En resum...

Els contractes de manteniment preventiu d'Andorsoft, S.A. estan dissenyats per oferir un servei professional, garantint el correcte funcionament i la durabilitat dels vostres equips i dispositius tecnològics. Amb el nostre suport, podeu estar segurs de comptar amb un equip compromès i disposat a ajudar-vos a superar qualsevol desafiament relacionat amb la tecnologia i a mantenir la vostra infraestructura en perfectes condicions.

Our Trusted Clients

Vols treballar amb nosaltres?

Candidatura Espontània

Tindrem en compte el teu currículum per a futures vacants a la nostra empresa.