ELS NOSTRES SERVEIS

Garantia

A Andorsoft, S.A., sabem que la confiança és un factor clau en el món empresarial i que les garanties juguen un paper important per assegurar la satisfacció dels nostres clients. Per això, estem compromesos a proporcionar una cobertura de garantia de qualitat que inclogui el suport dels principals fabricants del sector, com IBM/Lenovo, EPSON, KYOCERA, XEROX, DELL i SCANCOIN.

  • Fabricants reconeguts
  • Assessorament
  • Suport tècnic i reparacions
Fabricants reconeguts

El nostre enfocament ens permet entendre les preocupacions dels nostres clients en relació amb la durabilitat i el rendiment dels seus equips i dispositius tecnològics. Com a soci de confiança, treballem amb els fabricants més reconeguts per oferir un servei de garantia eficient i eficaç que garanteixi la tranquil·litat dels nostres clients.

Assessorament

Entenem que el temps és un recurs valuós i, per això, ens esforcem per resoldre les incidències de manera eficient i en el menor temps possible. A més, el nostre servei de garantia també inclou l'assessorament per ajudar-vos a prendre decisions informades sobre les actualitzacions, les reparacions o la substitució dels vostres equips.

Suport tècnic i reparacions

La cobertura de garantia d'Andorsoft, S.A. inclou el suport tècnic i les reparacions necessàries durant el període de garantia establert pels fabricants. A més, el nostre equip d'experts està preparat per ajudar-vos a solucionar qualsevol incidència o problema que pugui sorgir amb els vostres equips i dispositius, proporcionant un servei ràpid i professional.

En resum...

Ens comprometem a proporcionar una cobertura de garantia que inclogui el suport dels principals fabricants del sector, assegurant la satisfacció dels nostres clients i la protecció de les seves inversions en tecnologia. Amb el nostre servei de garantia professional i empàtic, podeu estar segurs de comptar amb un equip dedicat i compromès amb la vostra tranquil·litat i el vostre èxit empresarial.

Our Trusted Clients

Vols treballar amb nosaltres?

Candidatura Espontània

Tindrem en compte el teu currículum per a futures vacants a la nostra empresa.