Comunicat d’IBM França, sobre el servei de manteniment i suport:

Benvolgut Senyor / Senyora,

La salut i el benestar dels nostres empleats, clients i partners és molt important per a IBM.

Aquesta és la raó per la qual seguim atentament les instruccions i recomanacions de les autoritats sanitàries internacionals i nacionals relacionades amb la situació de COVID-19 (Coronavirus).

El pla de continuïtat del servei de manteniment i suport d’IBM (“TSS”) es desplega a mesura que evoluciona la situació.

Aquest pla preveu els cinc components següents dels quals trobareu a continuació un estat en el moment que us enviem aquest correu electrònic:

Resposta a trucades telefòniques:

Cada membre de l’equip d’atenció telefònica d’IBM en relació amb els serveis de manteniment disposa d’eines d’informàtica i de telefonia per continuar treballant de manera eficaç en remot.

Cada membre treballa des de casa seva i el sistema funciona completament.

Suport Remot: assistència tècnica remota (“RTS”):

Els nostres experts tècnics realitzen diagnòstics a distància.

Estan basats a Noisy-Le-Grand, Montpeller i Niça, així com en altres països que proporcionen una cobertura a tot el món i 24/7.

Aquí, cada membre de l’equip RTS disposa d’eines informàtiques i telèfon per continuar treballant de manera eficient des de casa, quan la situació ho requereixi.

Cada membre treballa des de casa seva a cada país on això és necessari i el sistema està completament operatiu.

Planificació d’operacions:

Aquesta unitat procedeix per telèfon a l’organització d’intervencions in situ: comanda de peces i assignació del tècnic competent més proper disponible.

Un cop més, els membres d’aquest equip de planificació disposen d’eines informàtiques i de telefonia per continuar treballant de manera eficaç des de casa seva.

Cada membre treballa des de casa seva i el sistema funciona completament.

Recanvis:

Després de la represa retardada de les operacions de fabricació de recanvis en Xina a causa del Coronavirus, diversos proveïdors d’IBM continuen en fase d’arrancada, cosa que té un impacte lleuger sobre els terminis d’entrega de determinats components. Creiem que podem respondre a les sol·licituds de peces de recanvi realitzades durant el primer trimestre.

Una gran quantitat de recanvis més sensibles s’estan de cami des del nostre estoc central situat als Països Baixos fins al nostre centre d’emmagatzematge francès.

Tècnics locals:

Els nostres tècnics estan repartits per tota França.

En cas que es produeixi un cas de COVID-19 (Coronavirus) dins l’equip de tècnics, s’aplicaran estrictament les instruccions del govern francès i s’organitzarà la substitució de l’activitat d’aquesta persona.

A més, si la situació requereix:

– es donarà prioritat a les intervencions segons el nivell de criticitat (operador d’importància vital, impacte en la producció del client, etc.);

– es realitzarà una revisió i una gestió actualitzada de les operacions previstes fins al decalatge de determinades operacions no crítiques d’acord amb els clients.

Els nostres tècnics apliquen les instruccions que els nostres clients apliquen, sempre que s’ajusten a les instruccions del govern francès i a les normes de seguretat d’IBM.

Fins al dia d’avui, el sistema està completament operatiu.

 

Estem en alerta sobre les novetats i us mantindrem informat de les accions que puguin emprendre IBM.

Estigueu segurs del nostre compromís diari al servei dels nostres clients.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol altra sol·licitud.

Vols treballar amb nosaltres?

Candidatura Espontània

Tindrem en compte el teu currículum per a futures vacants a la nostra empresa.