Última actualització: 24 d'abril de 2023

Política de Protecció de Dades de Clients d'Andorsoft, S.A.

1 – Introducció

Andorsoft, S.A. (en endavant, “Andorsoft”, “nosaltres” o “la nostra”) es compromet a protegir les dades personals dels nostres clients i a complir amb la Llei 29/2021, de 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals d’Andorra. Aquesta política de protecció de dades de clients descriu com tractem, protegim i gestionem les vostres dades personals, així com els drets que teniu en relació amb les vostres dades.

2 – Delegat de Protecció de Dades

Per tal de garantir el compliment de la Llei 29/2021, Andorsoft ha nomenat un Delegat de Protecció de Dades (DPD) que és responsable de supervisar el tractament de les dades personals i assegurar-se que es compleixin els principis de protecció de dades. El DPD està a la vostra disposició per a qualsevol pregunta o preocupació relacionada amb la protecció de les vostres dades personals. Podeu contactar amb el DPD enviant un correu electrònic a dpd@andorsoft.ad.

3 – Dades personals que tractem

Recopilem i tractem les següents dades personals dels nostres clients:

a) Dades d’identificació, com ara nom, cognoms, número de document d’identitat o passaport. 

b) Dades de contacte, com ara adreça postal, adreça de correu electrònic i número de telèfon. 

c) Dades financeres i de pagament, com ara dades bancàries o de targeta de crèdit. 

d) Dades de navegació i interacció amb el nostre lloc web i serveis, com ara l’adreça IP, el tipus de navegador i les pàgines visitades.

4 – Finalitats del tractament de les dades

Utilitzem les vostres dades personals per a les següents finalitats:

a) Gestionar la vostra relació comercial amb Andorsoft, incloent la contractació i facturació dels nostres productes i serveis. 

b) Respondre a les vostres consultes i proporcionar-vos assistència en relació amb els nostres productes i serveis. 

c) Enviar-vos informació comercial i promocional sobre els nostres productes i serveis, sempre que hagueu donat el vostre consentiment exprés. 

d) Realitzar anàlisis estadístics i estudis de mercat per millorar la nostra oferta de productes i serveis.

5 – Base legal del tractament de les dades

El tractament de les vostres dades personals es basa en les següents bases legals:

a) Execució d’un contracte o aplicació de mesures precontractuals, en relació amb la gestió de la vostra relació comercial amb Andorsoft. 

b) Consentiment exprés, en relación amb l’enviament d’informació comercial i promocional, així com quan les dades personals es recopilen per a finalitats no previstes en aquesta política de protecció de dades de clients. 

c) Interès legítim d’Andorsoft, en relació amb la realització d’anàlisis estadístics i estudis de mercat, així com la prevenció i detecció de frau.

6 – Destinataris de les dades

Les vostres dades personals poden ser compartides amb les següents categories de destinataris:

a) Proveïdors de serveis que actuen com a encarregats del tractament de dades en nom d’Andorsoft, com ara proveïdors d’hosting, serveis de suport tècnic o serveis de pagament. 

b) Autoritats públiques, quan això sigui requerit per llei o per complir amb les nostres obligacions legals.

Andorsoft garanteix que tots els destinataris de les vostres dades personals compleixen amb les mesures de seguretat apropiades i que es respecten els vostres drets en relació amb les vostres dades personals.

7 – Drets dels interessats

Com a titular de les dades personals, teniu els següents drets en relació amb el tractament de les vostres dades:

a) Dret d’accés: Podeu sol·licitar informació sobre les dades personals que tractem i obtenir una còpia d’aquestes dades. 

b) Dret de rectificació: Podeu sol·licitar la rectificació de les vostres dades personals si són inexactes o incompletes. 

c) Dret de supressió: Podeu sol·licitar la supressió de les vostres dades personals quan ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recopilades, o quan hagueu retirat el vostre consentiment. 

d) Dret d’oposició: Podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades personals per a determinades finalitats, com ara l’enviament d’informació comercial. 

e) Dret de limitació del tractament: Podeu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades personals en determinades circumstàncies, com ara quan impugneu l’exactitud de les dades. 

f) Dret a la portabilitat de les dades: Podeu sol·licitar rebre les vostres dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, o que siguin transmeses a un altre responsable del tractament.

Per exercir aquests drets, podeu posar-vos en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades enviant un correu electrònic a dpd@andorsoft.ad. Si no esteu satisfets amb la nostra resposta, podeu presentar una reclamació davant l’autoritat de protecció de dades d’Andorra.

8 – Canvis en la política de protecció de dades de clients

Ens reservem el dret a actualitzar aquesta política de protecció de dades de clients en qualsevol moment. Qualsevol canvi en aquesta política serà publicat en aquesta pàgina. Us recomanem revisar periòdicament aquesta política per estar informats sobre com protegim les vostres dades personals.

9 – Contacte

Si teniu alguna pregunta o dubte sobre aquesta política de protecció de dades de clients, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant les següents vies:

dpd@andorsoft.ad

Estem compromesos a resoldre qualsevol preocupació o queixa relacionada amb la protecció de les vostres dades personals. Si no esteu satisfets amb la nostra resposta, podeu presentar una reclamació davant l’autoritat de protecció de dades d’Andorra.

Gràcies per utilitzar el nostre lloc web i per confiar en Andorsoft, S.A. per a les vostres necessitats. Ens comprometem a protegir la vostra privadesa i a proporcionar-vos una experiència segura i agradable en línia.Our Trusted Clients

Vols treballar amb nosaltres?

Candidatura Espontània

Tindrem en compte el teu currículum per a futures vacants a la nostra empresa.