Última actualització: 24 d'abril de 2023

Política de Privadesa d'Andorsoft, S.A.

1 – Introducció

Andorsoft, S.A. (en endavant, “Andorsoft”, “nosaltres” o “la nostra”) es compromet a protegir la privadesa dels usuaris del nostre lloc web. Aquesta política de privadesa descriu com recopilem, utilitzem, compartim i protegim les vostres dades personals quan visiteu o utilitzeu el nostre lloc web.

Aquesta política de privadesa està en conformitat amb la Llei de Protecció de Dades d’Andorra, així com amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea (GDPR).

2 – Responsable del tractament de les dades

El responsable del tractament de les vostres dades personals és:

Andorsoft, S.A. Av. Fiter i Rossell, 4 (Ed. Centre de Negoci) AD700 Escaldes, Andorra Telèfon: +376 800 750 Correu electrònic: dpd@andorsoft.ad

3 – Dades personals que recopilem

Recopilem les següents dades personals:

a) Dades de contacte, com ara nom, adreça de correu electrònic i número de telèfon. 

b) Dades de navegació i interacció amb el nostre lloc web, com ara l’adreça IP, el tipus de navegador, les pàgines visitades i el temps de visita.

4 – Finalitats del tractament de les dades

Utilitzem les vostres dades personals per a les següents finalitats:

a) Atendre les vostres consultes i proporcionar-vos informació sobre els nostres productes i serveis. 

b) Millorar la nostra web i personalitzar la vostra experiència com a usuari. 

c) Realitzar anàlisis estadístics i estudis de mercat.

5 – Compartir les dades personals

No compartirem les vostres dades personals amb tercers, llevat que sigui necessari per a complir amb les nostres obligacions legals o amb el vostre consentiment exprés.

6 – Conservació de les dades

Conservarem les vostres dades personals durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites en aquesta política de privadesa, llevat que la llei ens obligui a conservar-les durant un període més llarg.

7 – Drets dels usuaris

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir, limitar el tractament, oposar-vos al tractament i sol·licitar la portabilitat de les vostres dades personals. Per exercir aquests drets, poseu-vos en contacte amb nosaltres a dpd@andorsoft.ad.

8 – Canvis a la política de privadesa

Ens reservem el dret a actualitzar aquesta política de privadesa en qualsevol moment. Qualsevol canvi en aquesta política serà publicat en aquesta pàgina.

9 – Contacte

Si teniu alguna pregunta o dubte sobre aquesta política de privadesa, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant les següents vies:

Andorsoft, S.A. Av. Fiter i Rossell, 4 (Ed. Centre de Negoci) AD700 Escaldes, Andorra Telèfon: +376 800 750 Correu electrònic: dpd@andorsoft.ad

Estem compromesos a resoldre qualsevol preocupació o queixa relacionada amb la privadesa de les vostres dades personals. Si no esteu satisfets amb la nostra resposta, podeu presentar una reclamació davant l’autoritat de protecció de dades d’Andorra o de la Unió Europea.

Gràcies per utilitzar el nostre lloc web i per confiar en Andorsoft, S.A. per a les vostres necessitats. Ens comprometem a protegir la vostra privadesa i a proporcionar-vos una experiència segura i agradable en línia.

Our Trusted Clients

Vols treballar amb nosaltres?

Candidatura Espontània

Tindrem en compte el teu currículum per a futures vacants a la nostra empresa.