Lenovo obre oficialment la primera planta de fabricació interna europea a Ullo, Hongria

Lenovo ha obert oficialment les portes de la primera planta de fabricació interna a Europa estenent així les seves operacions de fabricació internacional. La inversió representa un potencial econòmic significatiu per als sectors públic i privat a Hongria, amb més capacitat de producció, més potencial per a la col·laboració amb proveïdors locals i la creació de noves vacants. El lloc ja utilitza més de 1.000 empleats de temps complet en una varietat de funcions d’enginyeria, administració i operacions, i el nombre continua augmentant a mesura que la instal·lació avança cap a la seva capacitat màxima.

La fàbrica se centra principalment en la creació d’infraestructura de servidors, sistemes d’emmagatzematge i estacions de treball de PC de gamma alta que utilitzen els clients a tota la regió d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

La instal·lació d’Hongria és part de l’estratègia de cadena de subministrament i fabricació global de Lenovo que atén clients a 180 mercats des de més de 35 llocs de fabricació a tot el món, inclosos Argentina, Brasil, Xina, Alemanya, Hongria, Índia, El Japó, Mèxic i els EUA Lenovo és àmpliament reconeguda pel seu model global de fabricació híbrida que inclou una combinació de fabricació interna i per contracte. Una font clau d’avantatge competitiu per a l’empresa proporciona una major eficiència i control sobre el desenvolupament de productes i les operacions de la cadena de subministrament, cosa que permet respondre a les necessitats dels clients de manera més eficaç.

A més de crear noves oportunitats laborals a Ullo i els seus voltants, Lenovo continua amb el seu compromís de donar suport a la comunitat local a través d’activitats filantròpiques, com ara donacions de tecnologia per a escoles i organitzacions benèfiques locals.

in “portalinnova”

Vols treballar amb nosaltres?

Candidatura Espontània

Tindrem en compte el teu currículum per a futures vacants a la nostra empresa.