informació important – EAIS (Auditoria Evolutiva de Seguretat Interna)

L’empresa de seguretat Cylance ha descobert que hotels arreu del món són susceptibles a greus hacks a causa dels routers que moltes cadenes hoteleres mantenen per a la seva connexió Wi-Fi. Els investigadors han descobert una vulnerabilitat en els sistemes, el que permetria a un atacant distribuir programari maliciós als hostes, registrar les dades enviades a través de la xarxa, i fins i tot possiblement tinguin accés a sistemes de targeta d’accés i reserves de l’hotel.

Per casos com l’anterior i amb l’objectiu de mantenir una acurada seguretat en les vostres xarxes de comunicació, Andorsoft i el seu partner Zeed Security ofereix un innovador producte d’auditoria evolutiva.

Aquest producte anomenat EAIS (Auditoria Evolutiva de Seguretat Interna) verifica i diagnostica la infraestructura informàtica del seu establiment avaluant la seguretat dels seus servidors, ordinadors i impressores connectades a la seva xarxa, sigui per cable o connexió sense fils (wi fi).

No dubti en demanar-nos una visita on podem presentar-vos amb mes cura de detall l’abast d’aquest sistema de prevenció i seguretat, que cada vegada es fa més necessari.

Auditoria EI

Vols treballar amb nosaltres?

Candidatura Espontània

Tindrem en compte el teu currículum per a futures vacants a la nostra empresa.