Découvrez nos webinaires

WEBINAIRES

Découvrez nos webinaires gratuits et faites l'expérience d'un apprentissage innovant dans le domaine de la technologie et du développement. Profitez de l'occasion pour réseauter avec des experts de l'industrie, développer vos compétences et acquérir des connaissances précieuses. Nous nous engageons à vous aider à grandir professionnellement et à renforcer votre avenir. 

 

📣 Invitació al seminari web: Descobreix el Futur de la Gestió de Nòmines amb ACN – Andorsoft Cloud Nòmina – 3 de octubre a les 11h

Ens complau convidar-te al nostre proper seminari web gratuït que es realitzarà el 3 de octubre. En aquesta sessió, tindreu l’oportunitat d’explorar en profunditat l’aplicació ACN – Andorsoft Cloud Nòmina, una eina revolucionària que està transformant la forma en què les empreses gestionen les seves nòmines.

Aquesta és una oportunitat única per conèixer més a fons l’aplicació ACN – Andorsoft Cloud Nòmina i veure com pot ajudar-vos a simplificar i millorar la vostra gestió de nòmines. No us perdeu aquesta oportunitat de descobrir com ACN pot transformar la vostra empresa.

Reserveu la vostra plaça avui mateix i uniu-vos a nosaltres en aquesta jornada d’aprenentatge i descoberta. Estem impacients de compartir amb vosaltres aquesta eina revolucionària.

📝 REGISTRA’T ARA! Fes clic a l’enllaç per confirmar la teva assistència: 
https://register.gotowebinar.com/register/4244149402073693023

Esperem veure’t en línia el 3 de octubre de 11h00 a 12h00  – 45mn de presentació i 15mm de preguntes i respostes!

Vous n'avez pas pu assister à nos webinaires ?

REPLAY - SÉMINAIRES WEB

6/06/2023

Ciberseguretat – Els conceptes bàsics que has de conèixer! 6 de juny a les 11h00

Ens complau convidar-te al nostre proper seminari web gratuït, que tindrà lloc el 6 de juny a les 11h. Aquest seminari web està dissenyat per ajudar-vos a comprendre el panorama actual de la ciberseguretat i a com protegir-vos a vosaltres mateixos i les vostres dades personals en l’era digital.

No importa si teniu poca o molta experiència en informàtica, aquest seminari web està adaptat per a tots els nivells. A través d’exemples pràctics i casos reals, us ensenyarem a identificar i a prevenir amenaces comuns de ciberseguretat.

Aquí teniu una petita vista prèvia dels temes que tractarem:

Entenent la Ciberseguretat: Una visió general de què és la ciberseguretat i per què és important en el món actual.
Amenaces Comuns: Aprendre sobre les amenaces més habituals, com ara el phishing, el malware, els atacs de força bruta i més.
Pràctiques de Navegació Segura: Consells i estratègies per mantenir-se segur mentre navega per Internet.
Gestió de Contrasenyes: Com crear contrasenyes fortes i utilitzar gestors de contrasenyes per protegir les vostres dades.
Protecció en les Xarxes Socials: Com mantenir la vostra informació personal segura en les plataformes de xarxes socials.
El seminari web està dividit en 45 minuts de presentació i 15 minuts de preguntes i respostes.

Us esperem en aquest seminari web per aprofundir en la ciberseguretat i aprendre a protegir-nos en el món digital.

Esperem veure’t en línia el 6 de juny a les 11h!

11/05/2023

Simplifica la teva gestió de nòmines amb la nostra nova aplicació

Ens complau convidar-te al nostre proper seminari web gratuït, que tindrà lloc el 11 de maig a les 11 h. Aquest seminari web està dissenyat per ajudar-te a simplificar la teva gestió de nòmines i a conèixer la nostra innovadora aplicació de nòmines específicament creada per al mercat d’Andorra.

Durant aquest seminari web de 60 minuts ( 45 minuts de presentació + 15 minuts de preguntes i respostes ), cobrirem els següents temes:

1- Una visió general de la nostra nova aplicació de nòmines i les seves funcionalitats clau.

2- Com la nostra aplicació de nòmines pot ajudar-te a optimitzar els processos de la teva empresa i reduir errors en la gestió de nòmines.

3- Demostració en directe de la nostra aplicació de nòmines: veuràs com és fàcil de configurar i utilitzar.

4- Sessió de preguntes i respostes amb els nostres experts en nòmines i l’equip de desenvolupament de l’aplicació.

No et perdis aquesta oportunitat d’aprendre com la nostra aplicació de nòmines pot simplificar la gestió de nòmines del teu negoci i t’estalviar temps i esforç en el procés.

Our Trusted Clients

Vols treballar amb nosaltres?

Candidatura Espontània

Tindrem en compte el teu currículum per a futures vacants a la nostra empresa.