OUR SERVICES

Certifications

A Andorsoft, S.A., creiem fermament en la importància de la formació i el desenvolupament continu de les habilitats del nostre equip tècnic. Per això, ens comprometem a promocionar i fomentar la participació dels nostres professionals en formacions i certificacions relacionades amb les marques representades en el nostre catàleg de solucions tecnològiques.

  • Capital humà
  • Ampli coneixement
  • Relationships of trust
Capital humà

El nostre enfocament ens porta a invertir en el nostre capital humà, assegurant-nos que els nostres tècnics estiguin sempre actualitzats amb les últimes tendències, productes i solucions del mercat. Aquesta dedicació a la formació i la certificació ens permet oferir un servei de qualitat i una atenció personalitzada a cada client, amb la confiança de saber que el nostre equip està preparat per enfrontar-se a qualsevol repte tecnològic.

Ampli coneixement

Les certificacions obtingudes pels nostres tècnics garanteixen que tenim un ampli coneixement i competència en les solucions i productes de les marques que representem. Això ens permet proporcionar als nostres clients una atenció i assessorament expert, així com una eficient implementació i manteniment dels equips i sistemes adquirits.

Relationships of trust

A més, a Andorsoft, S.A., valorem la comunicació amb els nostres clients i la seva satisfacció. Per això, les nostres certificacions també ens ajuden a establir relacions de confiança, transmetent als nostres clients la seguretat de saber que estan treballant amb un equip altament qualificat i reconegut pel sector.

In summary…

Ens comprometem a promocionar la formació i les certificacions dels nostres tècnics, garantint així la qualitat i l'eficiència dels serveis que oferim. Amb el nostre equip professional i empàtic, podeu estar segurs de comptar amb un soci tecnològic dedicat, preparat per ajudar-vos a superar qualsevol desafiament i assolir els vostres objectius empresarials.

Our Trusted Clients

Vols treballar amb nosaltres?

Candidatura Espontània

Tindrem en compte el teu currículum per a futures vacants a la nostra empresa.